Beweging en fysiotherapie

ColorSquare ontwerpt grafische producties met als thema beweging en het menselijk lichaam. Wanddecoraties die perfect aansluiten bij Fysiotherapie: het menselijk lichaam, beweging en dynamiek. Afbeeldingen zijn verkrijgbaar op o.a. canvas, aluminium, Xpozer en (ingelijste) fotoprint en zelfs (naadloos) fotobehang.

Sfeer en uitstraling van een praktijkruimte vormen een belangrijk onderdeel van de huisstijl. Dit geldt voor zowel de buitenzijde als binnen in het gebouw. Mensen voelen zich prettig in een sfeervolle ruimte. ColorSquare verzorgd naast onderstaande collectie ook maatwerk in sfeervolle en representatieve aankleding van receptie, wacht- en praktijkruimten!

Meer info of maatwerk? Mail ons: info@colorsquare.nl

Sfeervolle foto’s aan jouw muur, hoe werkt het?

Als je op de afbeeldingen hieronder klikt, dan ga je naar onze webshop bij Werk aan de Muur. Daar kun je de afbeeldingen in diverse formaten bestellen op de mooiste materialen zoals o.a. canvas, aluminium, Xpozer of (ingelijste) fotoprint. Werk aan de Muur verzorgd de productie, verzending en betaling. Via email wordt je netjes op de hoogte gehouden van je bestelling, gemakkelijk en veilig!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Mail ons: info@colorsquare.nl